Over Bonafizo

Bonafizo wordt aangestuurd door mr. Jan Snoeijer en Patrick Eberson, groot geworden in de financiële en juridische jungle van ons land. Daarnaast hebben de mensen die werkzaam zijn binnen de organisatie een niet aflatende affiniteit met mensenwerk. Met en voor mensen werken staat hoog in het vaandel bij Bonafizo.

Bonafizo staat midden in de maatschappij en beschikt over een groot netwerk met daarin belangrijke intermediairen die op de beleidsterreinen schulden, ouderen en jeugd een prominente rol vervullen. Samen met hen werkt Bonafizo aan een betere toekomst.

– mr. J. Snoeijer

Welke diensten biedt Bonafizo aan?

Naast Beschermingsbewindvoerder treedt Bonafizo ook op als Curator en Mentor. Ook de combinatie Beschermingsbewindvoerder/Mentor door Bonafizo is mogelijk.

Onze werkwijze in vergelijk met anderen

“Niet of nauwelijks bereikbaar”, “een onpersoonlijke bejegening” of “het ging van kwaad tot erger”. Dit zijn zomaar enkele kreten die de oprichters van Bonafizo in hun dagelijks werk als financieel specialist en jurist gehoord hebben wanneer mensen spraken over hun “financieel zorgverlener”.

Bonafizo trapt een open deur in wanneer zij stelt dat er nog heel wat “kaf onder het koren” aanwezig is in bewindvoeringsland. Bonafizo stelt dit niet alleen maar laat ook zien dat het anders kan, moet en zal!

Iedere cliënt krijgt een actieplan op maat. Dit actieplan vormt de basis van het samenwerken. Betrouwbaarheid, volledigheid en transparantie in de uitvoering garanderen een succesvol resultaat.

Ethisch en integer handelen, signaleren en preventie evenals aandacht en begrip tonen zijn competenties die (de medewerkers van) Bonafizo op het lijf geschreven staan. De blik is op de toekomst gericht waarbij ook aan gedragsverandering gedacht wordt!

Bonafizo: het kan, het moet en het zal ook anders!

We helpen u graag verder met uw financiele situatie